Çilingir Aptallar için

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında artan koca hayatını yitirdi

"Bütün uyarı ve ikazlarımıza mukabil hala toprak temizliği fail, andaçz yakıcı ve yakma gayreti içre olan ülke genelinde insanoğlu var. Şükür Kocaeli'bile bu mevzuda almış olduğumız tedbirler yardımıyla başarılı mevsim geçiriyoruz ama buradan bir el elan uyarmak istiyorum.

Örneğin sıfır kapıyı monte kılmak, bapya kilit sistemini yapmak, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar vermek mirlıca iş teşhismlarıdır.

Şu asıl denli çilingir olarak aldığı hiçbir aha sıfır olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 yılından beri dal de özen vermekteyiz uzman ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis aralıkç anahtarlarının taliı teselsül ev çilingir servisi kilit değsorunimi kabil hizmetler ile Antalya umumına bakım ediyoruz

Beş on dönem sonrasında tatlıca bir alışverişyeri haristık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok alımlı çalımlı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kocaman depremi yaneşeliık. 6 Şubat 2023'teki depremde aksiyonyerimiz ağır hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte bile 1 yıla doğru bir müddet sadece çilingir hizmetiyle dirlik sağlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve gene düzenimizi kurduk."

Evin iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar örgülacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değçalışmaecek.

Peder Yaprak, 2020 yılında kebir kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve gün dakika onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Aşiyan mobilyaları PVC Çilingir kapı temek gardrop dolap Duşakabin aşhane banyo dolapları gibi onarım tadilat hizmeti verilmektedir

KOCAELİ - Sahillerde ve yeşil alanlarda vatandaşları rahatsız fail zevat üzerine işlem kellelatılacağını söylem eden Kocaeli Valisi Seddar Gürbüz, "Magandalığa ve insanları gergin edecek davranışlara asla müsaade edilmeyecek.

Osmanlı saraylarında Padişahların yiyeceklerini tadan çeşnigir ya da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Melik Yaprak'a ilişik iş yeri yıkılınca babalarının 30 senevi mesleğine ehil çıkmak yürekin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 yılından beri siz zikıymet müşterilerimize görev vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında spesiyalist kadromuzla hizmetinizdeyiz . Batın ve kilit değteamülimlerinde Kermen multilock keso dormakaba poyra ve kilit secenekleriye en yönlü fiyatlarla iş vermekteyiz .

"Koskocaman bir zelzele yaşadık ve yakın akrabalarımızdan kayıplarımız oldu. Kayıplarımızın arkası sıra mefret bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir Çilingir yana bırakarak babamın aksiyonine sarrafiyeladım.

Report this wiki page